Ølen Betong - hjem

Ølen Betong Gjølme AS

Ølen Betong AS (ØB) har kjøpt 70 % av aksjene i Gjølme Sementvarefabrikk AS.

Publisert: 07.12.2023

Fabrikken på Gjølme

Etter transaksjonen har selskapet fått nytt navn og heter nå Ølen Betong Gjølme AS. Den tidligere eieren, Morten Alver, som også er daglig leder i selskapet blir med videre som daglig leder og beholder 30 % av aksjene i selskapet.

Ølen Betong Gjølme AS har en fabrikk på Gjølme i Orkland kommune i Trøndelag, ca. 40 km sørvest for Trondheim, og driver med produksjon og salg av betongvarer til lokale kommuner og entreprenører og private. Selskapet har omsatt for MNOK 14-17 de siste tre årene.

Selskapet vil framover investere i en del nytt utstyr for å kunne tilby et bredere produktsortiment og produkter i betong som er tilpasset dagens krav og standard innenfor vann og avløp.

ØB har fra før en viss tilstedeværelse i Trøndelag med et lager i Trondheim og et samarbeid med Heimdal Granitt og Betong AS (HGB) som står for salg og distribusjon av betongvarer produsert av ØB.

Kommentar fra Lars Norekvål, daglig leder i Ølen Betong AS:

- Vi ser fram til å videreutvikle dette selskapet i samarbeid med Morten. Ølen Betong Gjølme AS vil samarbeide tett med ØB sin betongvareavdeling i Ølensvåg, og sammen vil vi styrke vår markedsposisjon i regionen.

Kommentar fra Morten Alver, daglig leder i Ølen Betong Gjølme AS:

- Det blir godt å bli en del av et større system. Med Ølen Betong som eier får vi en solid organisasjon i ryggen som vil styrke virksomheten vår med tanke på kvalitet, kostnadseffektivitet, HMS og administrasjon. I samarbeid med ØB vil vi framover kunne tilby enda bedre produkter til våre kunder.

For mer informasjon, kontakt:
Lars Norekvål, Daglig leder – Tlf. 930 15 544

Lars Arvid Norekvål

Om Ølen Betong

Ølen Betong er en av landets største betong- og betongvareprodusenter, med hovedkontor i Ølensvåg ca. 5 mil øst for Haugesund (E 134). Ølen Betong ble etablert i 1974. Med snart 50 års erfaring, kan vi stille med høy kvalitet og kompetanse, slik at du som kunde skal bli fornøyd. Vi kan levere betong, elementer og betongvarer til både større og mindre prosjekter.

Ølen Betong er en del av Nordic Concrete Group med 60 blandeverk og fabrikker i hele Norge.