Ølen Betong - hjem

Vår og betong i Murmansk

Økende aktivitet i Murmansk og det varsles om sommertemperaturer på 20 grader i juni. Etter en kald vinter ser det endelig ut til at sommeren er kommet.

Publisert: 01.06.2011

Ølen Betong sin datter- bedrift i Murmansk har fått en del større ordrer i den senere tid, bl. a større bygg og terminalutbygging.

-Prosjektene starter i Juni – Juli og vil pågå utover høsten med over 3.000 m³ i måneden, forteller Atle Berge.

Høsten 2008 åpnet Ølen Betong ny fabrikk for ferdigbetong i Murmansk. I etterfølgende tid er nå mye gjort ferdig; nær 70.000 m2 areal er planert og til disposisjon, et komplett opplegg for betongelementer er gjort klart og produksjon her vil starte i løpet av ettersommeren. Det er og bygget et moderne verksted for tyngre ustyr.

Også Shtokman prosjektet rører på seg og mange besøk og forespørsler i den forbindelsen skjer nå om dagen. En endelig investerings beslutning har aldri vært så nær som nå, en får nå håpe at det gis et endelig startsignal i løpet av året.

Etter en kald vinter har nå vår og sommer endelig slått til her nord ved Barentshavet. Det varsles temperaturer på over 20 grader i første delen av juni.